2015 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Nepasitikėkite susiedami savo pranešimus su kitų žmonių pranešimais

http://feeds.feedburner.com/blogspot/nlQaD
Daugelis blogerių pradeda savo blogus rašydami 4 ar 5 kokybiškus pranešimus per savaitę. Tačiau po kelių mėnesių, dėl laiko ar idėjų stokos, jie palaipsniui sumažina kokybško turinio pranešimų skaičių per savaitę.

Dažnas, bet tikrai ne optimalus šios problemos sprendimas yra susieti pranešimai.  Vietoj to kad sėdėti,  mąstyti ir rasti laiko parašyti kokybišką pranešimą, blogeriai tiesiog pasirenka porą nuorodų ir įmeta juos su skambia antrašte, siūlydami pasiskaityti kitų žmonių pranešimus.

Net jeigu tos nuorodos siūlo gerą informaciją skaitymui, turėtumėte vengti daryti tai reguliariai. Kartais tai daryti gal ir gerai, tiesiog nedarykite to kasdien ar kas antrą dieną. Jūs turite galvoti, kodėl jūsų skaitytojai ateina į jūsų dienoraštį, ne į tas kitas svetaines.

Geras spėjimas būtų: nes jie vertina jūsų žinias  ir jūsų rašymo būdą, nes gal būt jūs kažkuriuo būdu padedate jiems, nes jiems gal būt yra įdomi jūsų nuomonė. Aš turiu omenyje, jei skaitytojai ieško vien tik nuorodų, jie mieliau pasuks kitur.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą