2015 m. spalio 23 d., penktadienis

Blogo optimizavimas


feeds.feedburner
Ar manote, kad jūsų dienoraštis gali būti optimizuotas tam, kad pasiektumėte geresnių rezultatų? Jums atrodo, kad turinys pakankamai geras, bet kažkaip skaitytojai neranda jūsų blogo?

Kai aš naršau blogus, as randu daug puikių rašytojų, kurie negauna pelnyto dėmesio (na, jei galime išmatuoti dėmesį skaitytojų srautu, RSS prenumerata arba rėmėjais). Turinys yra puikus, bet kiti aspektai galėtų būti patobulinti. Kartais dizainas yra prastas, reklama netinkamuose taškuose arba visai nėra paieškos sistemų optimizavimo.


Daugelis dienoraščių turi potencialą, bet neišnaudoja privalumų. Norint tinkamai išnaudoti tinklaraščio potencialą, reikia atkreipti dėmesį į:

  • Blogo dizainas (visualiniai aspektai).
  • Dienoraščio išdėstymas (kur patalpinti mygtukus, skydelius, RSS prenumeratą ir t.t).
  • Paieškos sistemų optimizavimas.
  • Reklamos technika.
  • Bloginimo strategija.
  • Monetizavimas.

5 komentarai:

  1. Manau, kad SEO paslaugos būtų puikus pasirinkimas tinklaraščio populiarinimui. Tinkamai sutvarkytas ir unikalius tekstus talpinantis tinklaraštis automatiškai atsiranda aukštesnėse pozicijose.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Išties ne tik interneto svetainėms bet ir blogams vertėtų susitvarkyti savo turinį, kad būtų pritraukti nauji lankytojai :) Galima juk ir pačiam tai padaryti tiesiog iš pradžių susitvarkius puslapių meta title, descriptionus. Pridėjus daugiau puslapių su unikaliu turiniu, kuris būtų naudingas bei informatyvus :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pritariu, Jums reikėtų susirasti patikimą įmonę, kuri optimizuotų tinklaraštį. Pasidomėkite, kiek žinau seo paslaugos apima visa tai, ką išvardijote.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pritariu, Jums reikėtų susirasti patikimą įmonę, kuri optimizuotų tinklaraštį. Pasidomėkite, kiek žinau seo paslaugos apima visa tai, ką išvardijote.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Seo straipsnių rašymo paslaugos jums reikalingos, norint padidinti šio blog'o populiarumą.

    AtsakytiPanaikinti