2014 m. liepos 19 d., šeštadienis

Idėjos domenų vardams

 Idėjos domenų vardams

feeds.feedburnerJeigu jūs kada nors bandėte užregistruoti kokį tai domeno vardą tikriausiai žinote kaip sunku rasti kažką, kas nebuvo dar užregistruota iki šiol. Jūs pradedate su nuostabia idėja, jaučiate pakylėjimą, tada jūs susiaurinate savo idėją iki poros raktinių žodžių, jaučiate dar didesnį pakylėjimą ir norą padaryti tai,  ir staiga  pyktis ir nusivylimas, kas gi toks jau spėjo pasigrobti jūsų idėją ir užregistravo šitą nuostabų domeną? Atrodo, kad visi geriausi domenai, skatinantys rinkodarą, jau yra išgraibyti kitų blogerių ir problema yra tai, kad jūsų blogo sėkmė prasideda nuo domeno vardo.

Vienas iš efektyviausių būdų rasti nemokamą domeno pavadinimą, kuris yra susijęs su jūsų svetaine, yra išsirinkti raktinį žodį ir pridėti priešdėlius arba priesagas prie jo, kol rasite kažką unikalaus.

Tarkime, jūs norite pradėti dienoraštį apie rinkodarą, viskas, ką turite padaryti, tai pasirinkti žodį rinkodara ir pradėti pridedant priešdėlius kaip "erinkidara.com", "prorinkodara.com", "polirinkodara.com" arba priesagos kaip "rinkodaraspot.com" "rinkodaravox.com" arba "rinkodaraplius.com".


Sėkmės kuriant domenus. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą