2014 m. liepos 10 d., ketvirtadienis

Meta žymelių analizatorius

http://feeds.feedburner.com/blogspot/nlQaDPirmiausia noriu pasakyti, kad labai nemėgstu lietuviškų vertinių, kas liečia tinklalapių kūrimą. Visi tie plėtiniai, žymelės... Prašau atleisti lietuvininkus, bet Meta Žymeles aš vadinu kaip ir visame pasaulyje - Meta Tag, manau kad tokie tarptautiniai pavadinimai, suprantami kiekvieno blogerio,  neturėtų būti verčiami. Bet čia tik mano nuomonė.

Prieš kurį laiką aš rašiau, kaip svarbu yra turėti trumpą ir atitinkantį tekstą pavadinimo žymelė (Title tag) - Blogo
pavadinimo žymė 

Pavadinimo žymelė gali būti svarbiausias veiksnys svetainės antraštėje, bet į visas kitas meta tags (aprašymas, raktiniai žodžiai ir autorius) taip pat turėtų būti atsižvelgta. Jos nepadarys labai didelį poveikį jūsų paieškos reitingui, tačiau kiekviena, kad ir mažiausia, pagalba turėtų būti naudojama sureguliuoti jūsų blogą.


Meta Tag Analyzer (Meta žymelių analizatorius) yra labai naudinga priemonė suprasti savo meta žymeles. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įveskite savo svetainės adresą ir jis praneš jums jūsų puslapio statusą, raktažodžių skaičių, pavadinimo tinkamumą, žymelių kokybę ir daug daugiau. Naudokite jį arba pamėginkite tiesiog čia ->



Meta Tag Analyzer
Check your meta tags!

example: http://www.example.com.
URL

(optional)
User Agent * (optional)


Please enter the access code as displayed above.
Access code

Online Meta Tag Analyzer provide by SEOCentro.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą