2015 m. lapkričio 20 d., penktadienis

Neatsiprašinėkite dėl naujų pranešimų trūkumo

feeds.feedburnerNet jei esate įsipareigoję savo dienoraščiui,  kartais realaus gyvenimo klausimai gali sutrugdyti jums atlikti savo pareigą dienoraščiui. Jūsų nuolatiniam darbui gali prireikti šiek tiek papildomo dėmesio tam tikrais metų laikotarpiais, arba galite turėti šeimos problemų situaciją.

Tokiais atvejais tikriausiai negalėsite rašyti keletą dienų iš eilės. Nieko tokio. Skaitytojai tikriausiai supras jus. Tiesiog geriau venkite paskelbti kažką panašaus į "atsiprašau dėl pranešimų stokos pastaruoju metu, tačiau viskas greitai sugrįš į vėžes." Tokie atsiprašymų pranešimai tiesiog praneša skaitytojui, kad jūs neskiriate ir neskirsite savo laiko dienoraščiui savaitėmis. Tai paskutinis lašas, tikrai - žmonės tiesiog nukeliaus kažkur kitur.

Nesupraskite manęs neteisingai. Buvimas skaidriu su skaitytojais ir jų informavimas apie jūsų išorinę veiklą gali būti teigiamas dalykas. Tačiau įsitikinkite, kad šie pranešimai yra naudojami kurti santykius, o ne savęs pateisinimas.

Gerai, jūs  galite paklausti, ką jūs galėtumėte daryti vietoj tokių atsiprašymo pranešimų rašymo. Paprasta, įdėkite papildomų pastangų ir parašykite kažką naudingo. Jei tikrai neturite laiko parašyti kokybišką postą tiesiog surinkite keletą įdomių nuorodų ir paskelbkite jas. Užduokite klausimą savo skaitytojais. Pacituokite kažką. 

Atminkite, jei nesate ištikimi savo skaitytojams, nėra jokio pagrindo tikėtis, kad jie atsakys jums ištikimybe.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą