2015 m. lapkričio 15 d., sekmadienis

Patvirtinkite savo tinklaraštį

feeds.feedburnerLabai svarbu patvirtinti savo svetainę, net jei ji dirba pakankamai gerai jums. priežąstis tam yra labai paprasta - jei jūsų svetainė turi HTML arba CSS klaidų, tai paveiks kiek klaidų jūsų svetainė parodys skirtingose naršyklėse.
Ne visos naršyklės ištaiso klaidas tuo pačiu būdu, tai reiškia, kad jūsų svetainė kai kuriems skaitytojams gali atrodyti iškraipyta, jei jie naudos kitą naršyklę, nei jūs naudojate. Be šios praktinės priežąsties, interneto standartai taip pat vaidina svarbų vaidmenį suderinamumo problemoms internete. Žemiau rasite tris žiniatinklio įrankius, kur galite patikrinti savo svetainę:

  • W3C Markup Validation: šis įrankis patvirtins jūsų HTML arba XHTML žymėjimą. Jūs galite naudoti URL tiesiogiai arba įkelkite failą.
  • W3C CSS Validation: ši paslauga patikrins jūsų CSS. Vėlgi, tai gali tiesiogiai nuskaityti jūsų svetainę arba įkelkite CSS failą.
  • Feed Validation: šis įrankis patvirtins visas RSS versijų kanalus, taip pat Atom Feeds. Tai užtikrins, kad skaitytojai neturės problemų gaudami jūsų kanalą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą