2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Tapkite geresniu blogeriu, sekdami ekspertų pavyzdžiu


feeds.feedburnerBūti ką tik iškeptu blogeriu yra nelengvas iššūkis. Jūs pradedate nuo nulio, be patirties, ir konkuruojate su blogeriais, kurie jau turi susikūrę autoritetą ir kompetenciją daugelį metų. Laimei, taip pat yra ir keletas esminių privalumų. Nesvarbu, kokio tipo dienoraštį norite kurti, šansai yra kad jau kažkas tai rašė prieš jus. Geriausi blogeriai praleido daugybę valandų tobulindami savo dienoraščius, darydami naujus bandymus ir klaidas. Kodėl gi nepasinaudoti šiuo jų sunkiu darbu, sekant jų pavyzdžiu?

Viena iš klaidų, kurią daugelis naujų blogerių daro yra tai, kad jie remiasi tuo, kas yra rašoma apie bloginimą. Yra daugybė informacijos apie tai, kaip sukurti sėkmingą dienoraštį, bet tik nedidelė dalis tinklaraštininkų atvirai dalinasi savo geriausiais metodais. Visada jums iškils konkretūs klausimai, į kuriuos jūs negalėsite rasti atsakymų. Veiksmai kalba garsiau už žodžius. Vietoj to, kad mokytis iš to, ką jie rašo, geriau sudijuokite ką jie daro.

Nepakanka tiesiog skaityti puikius dienoraščius, jums reikia ieškoti giliau su atidesnia akimi. Niekas, ką daro geriausi blogeriai, nėra atsitiktinumas. Kiekviena detalė, nuo blogo dizaino iki pranešimų dažnio yra kruopščiai ištobulinta.
Kad taptumėte geresniu blogeriu, jums reikia nustoti būti paprastu skaitytoju, bet reikia tapti bloginimo studentu. Atminkite, nė viena detalė nėra per maža jūsų dėmesiui atkreipti. Pabandykite suprasti, kodėl jie daro tai, ką jie daro, ir jūs priartėsite prie geriausių blogerių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą